Nuffnang

Thursday, February 17, 2011

#1 Volleyhood Championship

Keputusan perlawanan pada 12 February 2011
Kan I dah cite dlm my entry sebelum ni tentang kegilaan I pasal sukan Volleyball (Tekan sini uols), So, kitorg dah buat peringkat saringan awal pada 12 February hari tuh kat Dewan Bola Tampar MBSA Shah Alam. Tapi still tak habis lagi. Sambungan perlawanan this Sunday for another 3 games, then Semi Final and Final. I team Scorpion. Mantap kan my team! I tau. U dont have to tell me..he he *gelak manje*
L to R: John, Bulah, AP
L to R: Nora, Sobri, Kimmi
I tinggal satu game je lagi peringkat awal nih! Macam blh makan je. Tapi tak blh nak jamin awal2 coz I bukan Kak Sue Jamin. Lagipun, semua team mcm sume same hebat *eh..betul ke uols???* So, kita tgk nanti Ahad ni 20 February. Bertambah best lagi, bila team volley I dah ada nama! 


V.O.L.L.E.Y.H.O.O.D

Betul..uols tak salah dengar. itu adalah nama kumpulan volleyball I. Nak lagi meletop pom pom pom *sebut pom pom ni sampai molot uols letih* Volleyhood dengan rasminya dah ada Facebook Group under administration by Farihan, Jazz and Aziz! Thanks yall! 
Ahli Terkumpul: 36 orang
Nak lagi pom pom pom, Volleyhood dah hado piala pusingan! oh my god oh my god oh my god *hado ke sebut oh my god banyak2 blh masuk syurga?* Tapi, gambar piala pusingan for Volleyhood Championship I tak blh nak upload lagi. Mesti ada element of surprise uols! Tunggu...

P/s: Doakan kejayaan team Scorpion utk menjulang piala ini buat julung kalinya!

xoxo

6 comments :

artisticklytouch said...

yeay!!! suka group ini :D

Kimmi Zarul Hamzah said...

Me love too!

Ajax Shams said...

dah pose macho segala, tetap ko kuakan nama NORA...terguling sat iolsz membacanya...

Kimmi Zarul Hamzah said...

Dah namanya kan kita panggil Nora..

Fidree Aziz said...

Best Volleyhood!!! Makesure pasni ada event lain plak ok// So, ko jadi ker nak organize program ke PD tuh?

niki_suza said...

kimmi, tumbler tu bukan iols yg sponsor..iols kna btulkan statemen uols takut ada yg terasa ati nanti