Nuffnang

Wednesday, March 23, 2011

Stinky Seoul

Location: Seoul MRT


Ni pengalaman I di Seoul yg paling tak dpt dilupakan. Mmg hari terakhir yg begitu dramatik sekali. I bergerak dr Myeongdong nak balik ke hotel. Bila masuk je MRT, zass.....I berbau seperti udang kering! Musa dah selamat duduk di kerusi bg mereka yg memerlukan *senior citizen* and I, Hami and John betul2 depan perempuan dlm video tu. I menyimpulkan yg perempuan dlm video ni mungkin tak siuman. Berikut adlh pemerhatian I:


Tidur - Hado org naik train tido gitu?? Tersengguk hazab uols! Kalau org normal tido, lentuk ke depan or light2 sajorh. Ni hado siap makan tmpt duduk org sebelah???


Busuk - Rupenye, bau udang kering tu, dtg dr dia. Mmg pesinggggg.......sgt uols. Kami hanya mampu menahan hidung. Setiap kali train stop, org sume akan berebut tmpt duduk. Tapi, bila dah duduk, zasss......satu-persatu wassalam. Lari ke tmpt lain. Kitorg ber3 jugak yg tegar/kental dgn harummmm manisss nya! Ada sekali tu, dia betulkan rambut dia.....bau dia menusup masuk terus ke hidung!


Pembersih - Walaupun dia mampu mengeluarkan aromatherapy yg lazat, dia jugak pembersih. Bila sekali dia terjaga, dia sibuk bersihkan habuk2 kat baju and seluar dia. Lepas bersihkan, siap tepuk2 tangan *ala2 nak hilangkan habuk dr tangan* Boleh, dlm plastic dia tu, ada tissue. Dia bersihkan baju dia dgn tissue and hajarnya campak tissue tu kat Hami. Ha ha ha. Konsepnya ala2 biar berbau, jgn hado habuk! Mampu???


Uols ada pengalaman dgn org gini?? 


xoxo

3 comments :

Ajax Shams said...

oh. em. ji.
dat is scary!
pistol???!??!?!?!?!

ejah_shar said...

bape kali ko naik subway ko perasan tak everytime deorang ni masuk je dlm subway, sume lelap mata. sampai je destination deorang cepat2 bukak mata & bergegas keluar. macam robot siot! tak hado la nak bising2 sembang ke.

tp aku tak penah kena la pulak dgn yg berbau hazab camtu. nasib ko la nyah. haha!

Kimmi Zarul Hamzah said...

Ada jugak yg mengait, potong buah epal and minum todi!