Nuffnang

Wednesday, April 27, 2011

Cadbury Milky Top

I sampai je kat office pagi ni, I nampak kat atas meja I dah hado 3 bijik chocolate yg bernama Cadbury Milky Top. I seram. Mesti hado yg dengki dengan kecantikan I. I tak usik pun. I amik pensel, tolak pelan2 ke tepi
Bahan jampi yg berupa coklat
Bila I dah tolak tepi, I nak kuar lah pergi breakfast. Then sambil jalan tu I perasan setiap meja hado uols! Bukan coklat jampi rupanya. Ade lah yg baru balik dr obersis tuh! Tapi, I masih tak dpt tolak andaian hado yg masih dengki dgn kecantikan I *hado berangan kau cantik??*
My name is Freddo
Tu lah rupa coklat tu! Comel kan! Ngap! I telan sekali sajorh!


xoxo

No comments :