Nuffnang

Friday, April 15, 2011

Durian

ekarang dah start durian season. Durian mmg my favourite fruit! 6 March ari tuh, Zulfadli Zainol ada update status kat FB wall dia yg dia tak sbr nak balik makan durian kat rumah. I dgn semangat baru balik dr click here -----> Melaka sessi office I hari tuh, terus reply dlm wall dia yg I nak join. Sampai je kat KL, my colleague dropped me at Bukit Jalil Stn. Terus naik LRT and turun kat Salak Selatan. Tak sia2 I tunggu dia selama hampir satu jam uols! Musang Queen *matilah ttp nak me"woman"kan durian! Tak cukup dgn tu, the next day, I tambah lagi makan kat Tmn Desa. Tapi durian skrg agak mahal. Sebijik blh sampai ard RM40. Yang I beli dlm sebijik tu ada 2 ulas je! Merasa seulas durian berharga RM7 hengget!
Stall durian kat Taman Desa
Kalau dia letak D24 propa pun I never tau
Anyway, thanks to Tasha for the durian fiesta! Nanti kalau ada lagi, jemput ok!


xoxo

No comments :