Nuffnang

Wednesday, June 1, 2011

Kemas Friendship Dinner

Location: The Zone Kuala Lumpur
Date: 30 April - 2 May 2011

Benda ni sbnrnye dah lama gila pending nak update. Tapi disebabkan I terlalu busy, almaklumlah I kan celebrity uols, I takde masa nak update. So, skrg baru yg dpt upkan *hajarnye dah sebulan lebih baru kau hapdet blog kau*
Hado konon gambar tahun 70-an. Mode: Sopan
Event ni mmg ditunggu2 oleh semua ahli Kemas. Selama hampir 60+ hari kitorg menanti Miss Penjara Kasih pulang ke tanah air, akhirnya berjaya juga. Masing2 pun bwklah makanan masing pasal konsep yg Kemas ketengahkan kali ini ialah Potluck Party. So dptlah merasa air kaki kawan2. I rasa better I list kan makanan yg dibawa oleh Kemas:
  • Eszu & Oliver: Pizza
  • Kimmi & John: KFC
  • Tasha (Miss CDD I): Fresh juices
  • Ajax Shams (Miss Penjara Kasih): Roti bom + Sambal sotong sedap nak mamps
  • Mama Radz: Tartlet + Sushi
  • Neiry: Brownies
  • Jidin & Azhar: Mee goreng
  • She: Spaghetti
  • Najib aka Diva (Miss CDD II): Satay 40 cucuk sajorh
  • Rizal: Buah-buahan harga terendah
  • Nazrey aka Crown: Ais krim Cornetto kecik dan juga air buah
Perlu ye uols I tekankan pada satay 40 cucuk sajorh and buah-buahan pada harga terendah ittew. Lepas ni konsep potluck kalau tak cukup RM70, yg kurang tu belilah top up utk kawan2.
Buah pada harga terendah ihsan dr Rizal
Satay 40 cucuk ihsan dr Diva
Takpelah uols. Yg penting masing2 happy and we had so much fun percutian selama 3D 2N ni. Thanks to Jerry, Ajax, Oliver and Eszu! Next time, buat lagi k! Ni 2 lagi gambar:
Ohhh....cantik ke?
Uols ada percutian kat KL yg uols tak dpt lupakan? Kalau hado, share lah dgn I. Buat karangan yg bertajuk: Percutian di Sekitar Kuala Lumpur Yang I Tak Dapat Lupakan and post kat dlm blog uols! Pastu, PM I utk I baca! Pemenang akan menerima sebuah peti hampagas berjenama Singer!

xoxo

2 comments :

Ajax Shams said...

hahhaha...tersembo ceklat aku baca part 40 cucuk dan harga terendah tuh!
hahahahahhaha!!!!

Anonymous said...

hahaha siot je hampagas singer. wujud lagi ke brand tu..Eszu