Nuffnang

Friday, August 5, 2011

Iftar - Day 4

Alhamdulillah. Selamat sudah hari ke-4. Semoga puasa kita semua pada hari ke-5 ni, akan lebih bermakna dan akan mendapat rahmat keatasNya. Semalam uols buka puasa apa? Seperti yg dijanjikan *mesti uols tunggu kan nak tau apa I buka puasa semalam* menu buka I seperti di bawah:
Kuih 3 Sehengget
Nasi Dagang Ikan Tongkol
Air Kacang Soya
Semua juadah ni I beli kat Bazaar Tasek Permaisuri. Kuih yg I beli sebenarnye kuih gulung yg dalam ada kelapa tu, kuih bakar and kuih talam ubi. Tapi talam ubi tu dah basi. Nasi Dagang I pulak, ikan nya banyak sgt tulang and keras. Air soya, I beli satu dapat free satu pasal dah kul 7+ and hujan and air dia byk lagi. Tapi sampai je kat rumah, satu bungkus air tu masih takde gula. Patutlah dia bg free. Gula mahal uols. I tatau pulak lepas ni nak makan apa...Uols ada idea? Please share dgn I.

xoxo

3 comments :

ejah_shar said...

masak la yoi. ade beran?

Fitri Senin said...

aku setuju dengan ejah :P Ada berani ke honey????

syu said...

makan ape lagi...makan hati ler...kah3...