Nuffnang

Tuesday, August 23, 2011

Sakit Pinggang

Aduh.... Pinggang aku tetiba sakit start dr jm 5 petang semalam. Tatau sebab apa pinggang I sakit macam ni. Adakah ini mungkin ujian tuhan? Adakah ini akibat daripada gym berlebihan *hado alasan mals nak ke gym lepas bulan puasa*

Inilah keresahan yg aku alami
Tak mungkin I mengandung...Baru buang malam tadi
Disebabkan ittew, sesampai sahaja I di office pagi td, I telah membuat lawatan sambil belajar ke Twin Towers Medical Centre "Your Health Our Priority" *hado tagline gituh*.
Inilah stok ubat I
Kerisauan yg I alami telah berjaya dibuang. Kerna no more slip disc. Slip disc tak blh happen overnight uols. Ni muscle stress sajorh. Agak stress jugak lah I kat sini menahan sakit. Bulan puasa pulak tu. Nak makan ubat kena tunggu waktu berbuka. Yg paling I risau, Syawal dah semakin menjelma. Macam mana konsert malam raya I nanti kalau sakit ni berterusan? Mintak2 cepatlah sembuh. Amin....Uols doakan I ok! Salam Lebaran!

xoxo
 

3 comments :

syu said...

konsert ape zarul?

Fitri Senin said...

u juat over stress

Jasmdea said...

Siap ada konsert raya tuh... Overh! :P