Nuffnang

Thursday, August 22, 2013

Konsert Lentera Timur - Dato' Siti Nurhaliza

Bila: 20-22 September 2013
Time: 8:30 p.m.
Where: Panggung Sari, Istana Budaya

Harga Ticket: Bermula daripada RM78 - RM338


Kepada semua peminat-peminat tegar DCT, ticket Konsert Lentera Timur sudah mula terjual sejak dari minggu lepas lagi.Nama konsert ni sendiri pun dah menampakkan konsep konsert tersebut iaitu konsert irama Malaysia *konpom ada sesetengah part yang aku akan lentok2 ngantuk*

Tapi konsert DCT tak pernah mengecewakan I. Daripada DCT turun dari langit *konsep diterbangkan la* sampai la konsep ala2 sajorh!! Semuanya best! Konsert terbaik yang pernah I pergi adalah konsert Satu di Istana Budaya. Oh lupa nak bg tau. I kan kiasu... So I dah beli ticket konsert ni..mwahahahaha. I akan pergi pada hari Ahad, 22 hb. Kira malam terakhir lah.

Selalunya, pada malam terakhir, DCT akan bagi yg terbaik untuk peminat. Almaklumlah, malam last kan. Katanya, sape yang pergi malam terakhir, DCT akan bagi door gift kipas buluh dengan towel muka *hado???? konsep pergi rumah org kahwin*

Okaylah, I tak nak mengarut dah. Jom pergi sesama uols. Macam mana? Uols boleh beli ticket secara only di: Click Here --> www.AirAsiaRedtic.com

OR

Istana Budaya: 0187197333
Victoria Music Outlet Sg Wang:  0321487208
Victoria Music Outlet Amcorp Mall: 0321487208
Victoria Music Outlet Tropicana: 0377222955
Victoria Music Outlet BSC: 0320931093
Rock Corner KLCC: 0321815560
Rock Corner The Gardens: 0322014893
Rock Corner The Curve: 0377331139
Rock Corner Subang Parade: 0356131139
KL Life Centre TEL: 0321622570
Tune Store: Low Yat Plaza
AirAsia Travel Service Center: KL Sentral

Untuk pertanyaan lanjut uols boleh hubungi AirAsiaRedtix Ticketing Hotline di +60387754666 from 9:00 a.m. to 6:00 p.m. weekdays only!

xoxo

No comments :