Nuffnang

Friday, August 23, 2013

Lamaran di Tolak - Indian


Sapa pernah melamar?? Sila angkat tangan?
Dimana uols melamar?
Bila?

Well, melamar adalah satu bahagian penting dalam hidup seseorang apabila nak mendirikan rumah tangga. Kalau boleh nak buat yang terbaik!! Kalau kat Malaysia ni, hado yang buat kat Restoran Berputar, KL Tower, ada yg buat kat pulau-pulau indah, hado yg buat kat KLCC, ada yg buat surprise kat Taman Burung, ada yang gi taman pastu nari2 guling dan kemudian....tadaaaa!! Keluar cincin sajorh and ada jugak yg buat ala kadar sajorh... Kebanyakkannya ala kadar je lah kan... *Uols pun sama ala kadar... I tau!*

Bila tgk video kat atas tu, I terasa sedih pun hado, padan muka pun hado. Tapi, I pun tatau apa sebab pompuan tu tetiba tampar dia kan.. Mungkin:

1. Dia masih belum bersedia
2. Cara lamaran tu, membuatkan pompuan tu panik dan malu
3. Actually pompuan tu tak suka laki tu... *Nak pow duit dia sajorh*

Dan yang terakhir yg boleh I fikirkan, yang maybe pompuan tu K.I.N.K.Y! *
 
4. Pompuan tu ada fetish suka tampar-menampar!! Konsep suka kena lanyak dulu baru puas uols!!! *matilah*

Saya tak nak kahwin! Jangan paksa!!!
Walau apa-pun, sebelum nak melamar kita kena lah tau cara partner kita...ye dok... Jangan lah nak buat surprise gila-gila uols... I takut akhirnya kena penampar sajorh!

Apakah cara lamaran yg paling hunik uols penah tengok? Or nak senang, macam mana husband-husband korang lamar korang??  Cuba share kat sini!

xoxo





No comments :