Nuffnang

Wednesday, August 14, 2013

Malaysia Airlines on Sale

Pagi tadi masa I tgh drive ke office dengan senang hatinya, tetiba I dengar kat radio:


Malaysia Airlines is on Sale up to 50%!

Tanjat boboi! Kalau uols tak percaya, I ada sertakan keratan news from The Star today:


Sebelum pergi kita makan dulu lah appa!

Source from The Star
Economy class airfares discounted up to 30%
Business class airfares discounted up to 45%

Offers cover travel from Malaysia to South East Asia, North Asis, South Asia, Australia, North America & Europe.

Travel Period: Second half 2013 - End of September (tahun nya tak dinyatakan... Maybe next year kot)

Contoh tambang:
KL to Guangzhou from RM1,178 (wow......)
KL to Mumbai from RM1,609 (oooohhh....)
KL to Melbourne from RM2,169 (wow.....)
KL to London from RM3,409 (wow.....)

Untuk maklumat lanjut, uols boleh log on to www.malaysiaairlines.com atau telefon talian 1300-88-3000.

----------------------------------


Kalau nak murah lagi, kita duduk je atas kapal terbang

Jadi, ke mana plan holiday uols tahun ni atau tahun akan datang? Tahun ni quota Idah penuh. End of this month, I akan bercuti ke Phuket (nak buat open house kat Patong uols) and in February 2014, I akan shopping sakan di Bangkok. Kalau ada rezeki, next year I teringin untuk ke Borobudur and Europe. Doakan lah I dapat ke sana ok!

Kalau uols ada travel plan, sharelah dengan I!

xoxo

No comments :