Nuffnang

Wednesday, July 24, 2013

Lagu Raya

Assalamualaikum wbt.

Sedar tak sedar, kita dah masuk puasa yang ke-15 hari ini. Alhamdulillah, kita semua masih bertenaga dan insyaallah kita akan selesaikan Ramadhan ke hari terakhir *nampak tak feel Ramadhan I*

Hari yang ke-15 ni mmg hari yg I nanti-nantikan. Sebabnya, ini adalah hari pertama I dpt dengar lagu raya kat radio *walaupun dari hari pertama lagi dah dgr kat laptop*

Untuk pengetahuan uols, I mmg tak sabar-sabar nak dengar lagu raya kat radio sbb feel dia tu lain. Kalau tetiber dengar terus macam menggeletis rasa nak kacau rendang *tunggu nak raya nanti kau nangis kacau rendang*

Based on Hot.fm click here --> http://www.hotfm.com.my/ 

Lagu raya akan dikeudarakan satu setiap satu jam. Tapi I gigih, I carik kat station radio lain. Memang rezeki I, lagu pertama yang I dengar adalah belas ikhsan *ambik mood emak yang di tindas sempena Syawal* Suria.fm iaitu *drum roll*

Lagu Raya Pertama: Hari Raya Hari Bahagia 
 *Terimalah Ramlah Ram.... clapping*

 

Tak sampai 10 minit lepas tu, I tukar balik Hot.fm *jeng..jeng..jeng..* Rezeki I lagi di Ramadhan ke-15. 
Lagu Raya Kedua *tunggu nanti bila setiap lima minit lagu raya, tak ke naik muntah*: Kurniaan di Hari Raya by Feminin

 

Kedua-dua lagu Raya ni, adalah antara lagu-lagu Raya favourites *saje nak plural kan, sbb I terlalu suka lagu Raya ni* I. Kalau uols ada lagu Raya favourite, share lah dengan I. Akhir kata, selamat menjalani bulan Ramadhan. Kalau lapar-lapar tu, jangan lupa beli Pil Puasa. Kalau nak tau apa kegunaan pil puasa ni, tunggu post I akan datang *hado kalau aku rajin post sebelum Syawal*.

Salam Ramadhan ke-15!

xoxo

Tuesday, July 9, 2013

Glutaking by MBH

Sempena bulan Ramadhan yg bakal kita lalui esok, dan Syawal akan akan tiba tidak lama lagi, sesiapa yang berminat untuk membeli Glutaking, please bg tau I. My contact no:

No: +60193275211
Nama: Kimmi
Twitter Click Here --> Kimmi_ZH


Ke arah kecantikan sejati
Info about Glutaking:

GlutaKing adalah makanan tambahan yang  sangat berkesan terhadap tanda-tanda penuaan dan membantu untuk memperbaiki struktur kulit yang kusam, tona kulit tidak sekata, kedutan dan kulit yang berjerawat. Ia akan membantu dalam proses pencerahan kulit anda dan memberikan kesan yang lebih bersinar serta berseri.Pengambilan Glutaking yang konsisten membantu untuk memberikan kulit yang lebih anjal dan licin. GlutaKing bukan sahaja baik untuk kulit anda, ia juga membantu dalam proses detoksifikasi  toksin dalam tubuh anda serta membantu meningkatkan sistem imun anda, keseimbangan hormon dan pelbagai fungsi sokongan

P.s.: Jomlah cantik sama-sama ketika lebaran!

xoxo